Помер дядько Меган Маркл \ фото instagram.com/kensingtonroyal

У дружини принца Гаррі Меган Маркл сталося горе в сім'ї - помер її улюблений дядько Майк, якому було 82 роки. Він протягом багатьох років працював дипломатом і так і не встиг познайомитися з герцогом Сассекським.

Відомо, що у чоловіка кілька років тому діагностували хворобу Паркінсона.

Зазначається, що Майк був доброю і милою людиною з м'яким голосом. Чоловік дуже пишався своєю племінницею Меган і завжди мріяв познайомитися з її чоловіком.

Відео дня

Читайте такожКоролева Єлизавета II привітала принца Гаррі і Меган Маркл з народженням донькиКрім того, Майк допоміг влаштуватися Маркл на стажування молодшим прес-аташе в американському посольстві в Аргентині. Тоді герцогиня планувала будувати кар'єру в сфері міжнародних відносин, пише obozrevatel.com з посиланням на видання The Sun.

Але пізніше родинні стосунки Меган і її дядька погіршилися. Чоловік так і не побував на церемонії одруження племінниці. Дядько актриси був засмучений через те, що герцогиня не запросила його на королівське весілля.

"Вже тоді він був недостатньо здоровий, щоб подорожувати. Але для Майка було б приємно знати, що племінниця, якій він дуже допомагав в юності, любила і цінувала його", – додало обізнане джерело.

Вас також можуть зацікавити новини