Фото інстаграм MamaRika

Українська співачка MamaRika, яка нещодавно зробила собі мамопластику, розповіла про ще одну операцію у себе в Instagram. Жінка наважилася прибрати наслідки пологів на животі. 

"Ви знаєте, що я робила кесарів розтин. Так вийшло, що у мене з'явилося нависання живота. Його не всі бачили, але я бачила. І в моменти, коли я нахилялася, мені було від цього дискомфортно", - сказала співачка. 

Тому, коли лікарі сказали їй, що можна цю проблему з легкістю вирішити - вона одразу погодилася. 

Відео дня

"Це була досить проста операція, порівняно з грудьми. Але це все ж таки теж втручання і ми до цього поставилися серйозно", - зазначила жінка. 

Скріншот сторіз співачки 

MamaRika тепер носить спеціальний довгий корсет, аби всі рани поступово загоїлися. Вона наголошує, що ці хірургічні втручання допомогли їй позбутися комплексу. 

"Мене це напружувало, я комплексувала. Я тікала від чоловіка. Я півтора роки відгодувала дитину, я собою пишаюся, пишаюся своїм тілом, але я пожертвувала своїм тілом для того, щоб мій синок був здоровим. І маю право зробити собі невеличку компенсацію. Вважаю, що це одне з найкращих рішень у моєму житті. Я абсолютно зараз щаслива. Я відчуваю, що все ідеально", - сказала виконавиця. 

Зараз співачка вирішла на два тижні пожити у готелі, поки імпланти будуть приживатися до органзіму. Їй не можна піднімати руки та навантажувати себе.

Нагадаємо, нещодавно танцівниця Ілона Гвоздьова зробила склеротерапію. 

Вас також можуть зацікавити новини: