Менсон добровільно з'явиться у відділення поліції / фото nstagram.com/marilynmanson

Співак Мерилін Менсон (справжнє ім'я Брайан Х'ю Уорнер) добровільно з'явиться у відділення поліції після звинувачень у нападі на відеооператора на концерті в 2019 році.

Про це повідомив телеканал CNN з посиланням на органи правопорядку. За словами представника поліції Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія), це відбудеться на підставі домовленості між адвокатом музиканта і посадовими особами штату Нью-Гемпшир. Терміни явки Менсона за місцем проживання в Лос-Анджелесі не уточнюються.

Читайте такожАктриса з "Гри престолів" звинувачувала Менсона в знущаннях і насильствіАдвокат співака в коментарі телеканалу підкреслив, що ймовірний напад не був пов'язаний з діями сексуального характеру. За його словами, Менсону може загрожувати позбавлення волі строком не менше одного року і штраф у розмірі $2 тис.

Відео дня

У травні цього року влада міста Гілфорд (штат Нью-Гемпшир) видала ордер на арешт Менсона у зв'язку з тим, що він нібито поводився образливо по відношенню до відеооператора на концерті в 2019 році. У лютому цього року правоохоронні органи Лос-Анджелеса повідомили, що проводять розслідування у зв'язку зі звинуваченнями щодо Менсона в побутовому насильстві, передає ТАСС.

Звинувачення Меріліна Менсона в насильстві: що відомо

  • Почалося все з того, як актриса Еван Рейчел Вуд звинуватила свого колишнього коханого в знущаннях і сексуальному насильстві.
  • Після публікації Вуд зі звинуваченнями на адресу музиканта виступили ще чотири жінки - Ешлі Уолтерс, Сара Макнілі, Ешлі Ліндсі Морган і Габріелла.
  • Сам Менсон назвав заяви своїх колишніх партнерок спотворенням реальності.
  • Також актриса з "Гри престолів" Есме Бьянко звинуватила Менсона у знущаннях і насильстві.