Фото інстаграм Наталі Сумської 

Українська акторка Наталія Сумська, яка відома за фільмами "Конотопська відьма", "Гори димлять", "Карпатське золото" та багатьма іншими кінороботами, висловилася про жах війни в Україні.

Жінка каже, що ніколи б не могла подумати, що наша країна буде переживати такі страшні події. Раніше розповіді про війну вона лише чула від мами, яка пережила Другу світову війну.

"Моя мама Ганна Опанасенко-Сумська залишила нас за кілька днів від початку повномасштабного наступу. Вона іноді згадувала окремі епізоди попередньої війни: наші рідні пережили окупацію", - розповіла Наталя в інтерв'ю виданню "Обозреватель".

Відео дня

Також акторка каже, що зараз повномасштабне вторгнення пережити набагато складніше.

"Мені здається, сьогоднішня війна страшніша тим, що ворогом, безжальним варваром, виявився найближчий сусід, що причаївся на кілька десятиліть, а тепер запустив своїх найманців на нашу землю. І ще жорстоко, неочікувано, нестерпно те, що ми зараз переживаємо до тисячі ракетних атак, знищення цілих міст", - додала Наталя. 

Сказала акторка і про корупцію під час війни, яка її дуже обурює.

"Прикро, що так розгулялася корупція. Крадіжки, про які говорять звідусіль, а поряд із цим люди віддають останнє. Це внутрішнє горе і його, на жаль, чимало. Уявімо, що коїться на передовій! Нам треба щиро молитися, допомагати, чим можемо, воїнам. Від нас у тилу багато чого залежить. У минулу війну, наприклад, люди не могли допомагати грошима, бо не було тоді сучасних можливостей для цього. Волонтерський рух – це унікальне явище, яке на наших очах рятує Україну", - зазначила Наталя. 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що донька Ольги Сумської знялася для російського серіалу. 

Вас також можуть зацікавити новини: