Міка Ньютон відмовилася від концертів у РФ / фото instagram.com/mikanewton

Українська співачка Міка Ньютон (Оксана Грицай, — УНІАН) висловила свою позицію щодо того "чий Крим?". Також вона зізналася, що відмовилася від концертів у Росії. 

35-річна артистка кілька років живе в Лос-Анджелесі. Вона не приховує, що мріє підкорити американського глядача. Однак важка хвороба внесла корективи в її співочу кар'єру.

Читайте також"Влізла в бійку": MamaRika захистила свою подругу від ґвалтівникаНещодавно Міка Ньютон на своїй особистій сторінці в Instagram відповідала шанувальникам. Один з них поставив провокаційне запитання: "до Росії повернутися не хочеш?",- запитав фанат.

Відео дня

За словами артистки, тема політики їй не близька. Попри це, Міка Ньютон висловила свою думку.

"Я вважаю, що Крим - це Україна. Я поважаю всіх своїх шанувальників, але це для мене дуже принципово.  І я відмовляюся від усіх концертів в РФ (включаючи корпоративи) вже багато років", - заявила Ньютон.

Міка Ньютон відмовилася від концертів у РФ / фото instagram.com/mikanewton

 Міка Ньютон: творчість і особисте життя

  • Міка Ньютон отримала величезну популярність в Україні й в усьому СНД після виходу таких треків, як: "В плену", "Лунопарк", "Белые лошади". Ці композиції стали саундтреками до серіалів "Кадетство" і "Кремлівські курсанти".
  • У 2011 році вона представляла Україну на престижному конкурсі Євробачення, Міка Ньютон посіла 4-е місце. 
  • У 2020 році розповіла, що зуміла перебороти онкологію.
  • Міка Ньютон щаслива в особистому житті, у 2018 році вийшла заміж за власника американського модельного агентства "Saint Agency" Кріса Сааведру. Пара мріє про дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: