"Могло бути краще": TVORCHI оцінили свій виступ на Євробаченні (відео)

Музиканти розповіли, що вони захворіли перед виступом.

Учасники групи TVORCHI оцінили свій виступ на Євробаченні. Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні зазначили, що вони задоволені. Втім, артисти не заперечують, що могли б виступити краще. 

Своїми емоціями після виступу TVORCHI поділилися в ефірі телемарафону. Гуцуляк та Кенні вийшли у прямий ефір та визнали, що дуже хвилювалися.

"Ми задоволені. Дуже хвилювалися. Думаю, ми показали всьому світу сталеві серця", - зазначив Гуцуляк.

Як виявилося, перед фіналом вони захворіли. Гуцуляк та Кенні розповіли, що в них була застуда. На думку музикантів, вони могли б виступити трохи краще, якби не хвороба.

"Ми просто захворіли всі. Тому якщо б ми не були хворими, то, мабуть, могло б бути трошки краще. Але ми задоволені результатом. Думаю, ми гідно виконали свою роботу, і кожен член команди, всі, хто брав у цьому участь, великі молодці. Ми дякуємо кожному, і дякуємо всім-всім людям, які нас підтримували, які голосували. Для нас це дуже важливо, любимо всіх", - додав Гуцуляк.

Також TVORCHI розповіли, за кого вони вболівали на Євробаченні.Їм сподобався виступ співака Käärijä з Фінляндії. Вони вважають, що у нього дуже запальна пісня.

Виступ TVORCHI на Євробаченні 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що TVORCHI посіли шосте місце на конкурсі. Перше місце отримала Loreen, яка представляла Швецію. 

Після виступу українського гурту у мережі почалися неабиякі суперечки. Одні вважають, що Кенні міг би заспівати набагато краще, інші визнають, що співак нервував через ракетний удар по Україні , який влаштували росіяни.

Вас також можуть зацікавити новини: