Монро, Дантес, Гросу: 5 зірок, у яких були проблеми із зовнішністю перед концертами

Українські зірки, як і всі люди періодично стикаються з проблемами із зовнішністю.

Українські селебріті відверто зізналися, що у них бувають проблеми із зовнішністю. Над кимось із них сміялися через розбиті коліна, хтось страждав від висипань, а у когось в найбільш відповідальний момент може з'явитися герпес.

Про це повідомляє "Зірковий шлях".

Володимир Дантес

Український співак Володимир Дантес поскаржився на ЗМІ, які постійно приписують йому якісь болячки. А виною тому його зізнання, що перед концертами у нього може з'явитися герпес або ячмінь. 

"Це ж важливо про це написати. Це супер. Особливо, що атакували болячки. Болячки, мені здається, це сифіліс, тріппер. А ячмінь - це звичайний вівторок", - сказав Дантес. 

Аліна Гросу

Співачка Аліна Гросу зізналася, що в 7 років перед зйомками одного з кліпів вона вирішила з'їсти яблуко. По дорозі до Києва дівчина всю дорогу мовчала, бо зрозуміла, що її зуб залишився в яблуці. Аліна пожартувала, що батьки тоді були готові її мало не вбити за зламаний зуб.

Оля Цибульська

Співачка Оля Цибульська напередодні виступу вирішила покататися на самокаті. В результаті вона з нього впала і розбила підборіддя і коліна. 

"Потім хтось із колег почав жартувати, що у мене коліна як у зірки з еротичних фільмів", - сказала Цибульська.

Володимир Остапчук

Телеведучий Володимир Остапчук кілька років тому зробив собі щеплення після якого у нього почалися висипання. Але оскільки йому потрібно було вести премію, довелося зробити Остапчуку три крапельниці, щоб хоч якось привести себе до ладу. За словами Володимира, тоді він був весь червоний і в прищах. 

Монро

Травесті-діва Монро і зовсім не бачить ніяких проблем, якщо з'являється якась "болячка" на обличчі. За її словами, у неї були і герпес, і прищі. 

"Щоб приховати герпес, я наносила щільний шар помади. Прищі - це класика жанру. Я взагалі ніколи не переживала з цього приводу, тому що я богиня", - розповіла Монро.

Нагадаємо, раніше екс-солістка Artik & Asti відверто розповіла про пластичні операції.

Вас також можуть зацікавити новини: