24 лютого Росія напала на Україну / фото REUTERS

Українські знаменитості закликали росіян виступити проти війни з Україною.

Звернення вони записали на своїх сторінках в Instagram.

Режисер Алан Бадоєв попросив росіян припинити висловлювати невдоволення в соцмережах і вийти на вулиці.

Відео дня

"Все що ви знали вчора про наш світ ... забудьте. Сьогодні Росія атакувала міста України. Ми прокинулися під звуки сирен, а хтось під звуки вибухів...Запам'ятайте цей день, що б розповісти про нього своїм дітям ... Київ 24.02.2022", - написав він. 

Скриншот

Співак Макс Барських розповів, що в Херсоні зараз знаходиться його сім'я. Він закликав жителів РФ не мовчати. 

"Моє рідне місто Херсон в якому я народився і виріс потихеньку руйнують! Моя душа болить! Там як і раніше моя сім'я яку я не можу вивезти, бо постійно відбуваються атаки з боку Росії", - написав він.

"Невже ви щиро відчуваєте що правителі вашої країни ведуть вас у світле майбутнє? Невже ви не відчуваєте брехню, яку вам показують з екранів телевізорів кожен день? Невже ви хочете відокремитися від усього світу і жити під указами людини, якій глибоко наплювати на вас і ваше майбутнє? Мовчання і підкорення призводять до рабства. Невже ви не відчуваєте свою єдність і силу в протистоянні рішенням вашого президента? Досить мовчати! Інакше жадібність, жадібність, бажання влади маленької групи людей, віднесе життя мільйонів, якщо не всього людства в майбутньому!"- написав співак. 

Скриншот

Леся Нікітюк попросила підписників з Росії розповісти іншим, що їхня країна зараз бомбить Україну. 

Скриншот

Вас також можуть зацікавити новини: