Мама Камалії потрапила в ДТП / instagram.com/kamaliyaofficial

Мама української співачки Камалії потрапила в ДТП. За словами зірки, її мама їхала трасою з Києва до Чернігова, де і притиснула її до узбіччя вантажівка.

Камалія додала, що з мамою все гаразд, вона не постраждала. Але її обурило те, що винуватець ДТП, який до того ж пошкодив машину, просто зник з місця події.

"Викликали поліцію, вона приїхала через годину. А на трасі з обмеженням рухів в 50 км/год повз проїжджаюча машина примудрилася збити аварійний знак", – написала Камалія.

Також зірка попросила всіх водіїв бути усвідомленими і водити машини максимально обережно. 

"Я завжди пригальмовую на перехрестях, навіть якщо їду по головній смузі, тому що не раз було, коли на мене буквально "вилітав" лихач. Мене врятувала моя передбачливість", - додала співачка.

Читайте такожМеган Маркл влаштувала публічну суперечку з принцом Гаррі - ЗМІХто така Камалія

Камалія - українська співачка і "Найкрасивіша жінка світу 2008". У 1999 році авторська пісня Камалії "Люблю тебе" була визнана переможцем фестивалю "Пісня року". А вже в 2004 році її удостоїли звання Заслуженої артистки України.

 У 2003 році вона вийшла заміж за британо-пакистанського бізнесмена Мохаммада Захура. Разом вони виховують двох дочок - Арабеллу і Мірабеллу. 

Вас також можуть зацікавити новини: