Олександр Малінін / Скріншот Instagram

Російський співак Олександр Малінін багато разів бував в Україні і виступав на важливих заходах. Наприклад, у 2021 році він приїжджав в Одеську область, де виступав на концерті, присвяченому 200-річчю Болграда.

Відомо, що на той час він не підтримував незаконну анексію Криму та окупацію Донбасу. Малінін завжди лояльно ставився до українців і навіть ідеально знає нашу державну мову. 

На концертах він неодноразово співав "Ой, у лузі червона калина", а також співпрацював з українським композитором Юрієм Рибчинським. У 2004 році Малінін отримав звання Народного артиста України. 

Проте вже на початку повномасштабного вторгнення все змінилося. Спочатку він виїхав з Росії до Європи, де відсиджувався якийсь час. Кілька разів він приїжджав на батьківщину і давав концерти. Але незабаром він з кінцями назад переїхав до країни-агресора. 

Про велику війну в Україні Малінін мовчить. Подейкують, що перший час після повернення артиста в РФ Кремль не просив його публічно озвучити свою позицію. Ймовірно, артист все ще сподівається всидіти на двох стільцях.

Нагадаємо, раніше Іван Дорн заявив, що щасливий, що на початку великої війни був за кордоном, а не разом зі своїм народом.

Вас також можуть зацікавити новини: