Наслідки пластики: зрадниця Корольова жахнула тілом, яке перекосило

49-річна співачка засвітилася з не дуже фотогенічного боку.

Співачка Наташа Корольова, яка народилася в Україні, але багато років тому поїхала жити і працювати в Росію, зараз мовчить про війну. Вона продовжує цинічно виступати в Кремлі і публікує щасливі фото в той час, коли РФ жорстоко бомбить мирні українські міста. Зараз Корольова поділилася черговим фото, яке розкритикували всі її підписники. 

На знімку видно, як артистку перекосило в області шиї. У коментарях користувачі припустили, що це може бути результатом або пластичних операцій, або екстреного схуднення, коли вага йде, а шкіра не встигає адаптуватися під нові форми. 

До слова, на фото вона позує зі своїм єдиним сином Архипом. Той нещодавно заявив, що навесні планує виїхати вчитися за кордон. Скоріш за все, в США. Не виключено, що таким чином юнак намагається "відкосити" від військової служби, адже зараз він є студентом російського вузу, а значить не потрапляє під призов. А навесні він закінчує навчання і стає військовозобов'язаним. 

Позиція Наташі Корольової та її родини щодо війни в Україні

Сама артистка, яка народилася в Києві, мовчить про війну, а ось її чоловік Тарзан відкрито підтримує кровожерні дії Кремля. 

Єдине, що сказала нещодавно Наташа, так це те, що без проблем відпустить свого чоловіка-стриптизера на війну, якщо йому прийде повістка.

У ЗМІ пишуть, що мама Корольової Людмила Іванівна Поривай виступила проти війни, і через це перестала спілкуватися зі своїм зятем. Однак офіційного підтвердження не було.

Вас також можуть зацікавити новини: