Кім Кардашьян / instagram.com/kimkardashian

Діти - це квіти життя. Але не всім жінкам вдається випробувати радість виношування дитини. Тому багато хто з них вдаються до послуг сурогатних матерів, які можуть їх ощасливити і подарувати спадкоємців.

Ірина Білик

Українська співачка Ірина Білик звернулася за допомогою до сурогатної матері, коли перебувала в шлюбі з фотографом Асланом Ахмадовим. Жінка виносила і народила їм хлопчика Табріза, якому зараз вже 7 років. При цьому у Білик є старший син Гліб, якого вона сама виносила і народила.

Ірина Білик / instagram.com/bilyk_iryna

Алла Пугачова

Від першого шлюбу з Ніколасом Орбакасом у Алли Пугачової є дочка Христина. Здавалося б, кар'єра у жінки була на першому місці, тому світ здивувався її рішенню мати дітей від п'ятого чоловіка Максима Галкіна. Так, сурогатна мати народила їм двійнят - Лізу і Гаррі, які в 2021 році пішли в другий клас.

Відео дня
Діти Алли Пугачової / instagram.com/maxgalkinru

Кім Кардашьян

Знаменита американка Кім Кардашьян, здається, дуже любить дітей. Неодноразово дівчина зізнавалася, що дитячий сміх в будинку її завжди радує. У шлюбі з Каньє Вестом у них з'явилося четверо дітей, двоє з яких народила сурогатна мама. Але навіть цей фактор ніяк не впливає на любов Кім до своїх малюків.

Кім Кардашьян / instagram.com/kimkardashian

Ніколь Кідман

Актриса Ніколь Кідман настільки любила свого чоловіка Тома Круза, що дуже хотіла від нього дітей. Але доля не дала їй можливості завагітніти від коханої людини. Тому вони зважилися на усиновлення хлопчика і дівчинки. У наступному шлюбі з Кітом Урбаном їй таки вдалося народити дитину, але на цьому вони вирішили не зупинятися. Тому було прийнято рішення звернутися за допомогою до сурогатної мами, щоб та дала життя ще одному малюкові.

Ніколь Кідман / instagram.com/nicolekidman

Пріянка Чопра

39-річна актриса Пріянка Чопра нещодавно приголомшила світ новиною про те, що у неї з'явилася дитина. Зірку "Рятувальників Малібу" ніхто не бачив вагітної. Пізніше з'ясувалося, що дитину їй виносила сурогатна мама.

Пріянка Чопра з чоловіком / instagram.com/priyankachopra

Вас також можуть зацікавити новини: