Тіна Кароль, Микита Добринін / колаж з фото

Деякі українські знаменитості народилися в Росії, проте в юному віці вони з батьками перебралися в Україну. Зараз вони засуджують злочинний режим Кремля і повністю відрікаються від країни-агресора.

Тіна Кароль

Тіна Кароль народилася в Магаданській області. Однак, коли їй виповнилося 7 років, її сім'я перебралася на батьківщину її мами - в Івано-Франківську область. Тоді майбутня співачка пішла в українську школу і почала займатися музикою. Зараз Кароль активно веде інформаційну боротьбу і виступає на благодійних концертах. Ще з 2014 року вона повністю відреклася від Росії.

Відео дня
Тіна Кароль / фото Instagram

Микита Добринін

Микита Добринін з'явився на світ у смт. Провидіння, Чукотський автономний округ, проте в 1991 році він з родиною переїхав до Чернівців. Саме там він починав свою кар'єру на радіо. Пізніше він переїхав до Києва, де став телеведучим. Після 2014 року Добринін бував в Росії, йому навіть пропонували стати ведучим "Холостяка" в країні-агресора. Однак після повномасштабного вторгнення він став на бік України.

Микита Добринін / фото Instagram

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч народилася в Кривому Розі, проте документи були оформлені в Мурманську за місцем служби її батька. Відомо, що її сім'я жила в Ленінграді і Мінську. У п'ять років вона переїхала до Криму, де почала займатися музикою, а згодом вона опинилася у Києві. На початку повномасштабної війни артистка засудила дії Кремля, а її батько став військовим лікарем і рятує життя українських воїнів на фронті.

Злата Огнєвіч зі своїм татом / фото Instagram

Камалія

Камалія народилася в Забайкаллі, але через кілька років після народження батьки відвезли її до Будапешта, а потім до Львова, де вона закінчила школу. Свою кар'єру вона починала в Україні, проте їздила і в Москву, де перемогла на шоу "Телешанс". Відомо, що після початку війни в Україні, вона відреклася від Росії. Зараз Камалія збирає гроші на допомогу Україні.

Камалія / Фото Instagram

Олексій Суханов

Олексій Суханов також народився в Росії. До 2012 року він активно будував там кар'єру, проте в 2014 році вирішує остаточно перебратися в Україну. Тут він став відомим телеведучим. Після початку повномасштабної війни він відрікся від паспорта РФ і заявив, що не спілкується з рідними, які залишилися в РФ через різні політичні погляди. До слова, за кілька днів до 24 лютого 2022 року він офіційно став громадянином України.

Телеведучий Олексій Суханов / скріншот

Вас також можуть зацікавити новини: