Аліна Гросу в новому кліпі / скріншот

Українська співачка і актриса Аліна Гросу вперше за тривалий час вийшла на зв'язок зі своїми фанатами. Знаменитість, яка зараз навчається в акторській школі в США, заговорила про тему фінансів. 

Як відомо, після початку повномасштабної війни доходи у всіх сферах, в тому числі і в шоу-бізнесі, суттєво впали. Торкнулося це і Гросу, тому зараз вона відмовляється від великих вкладень у свою творчість. Наприклад, свій крайній кліп "Грозами" вона знімала на телефон і монтувала власноруч.

"Я надзвичайно не люблю ділитися своїми благодійними справами тут, в соцмережах, тому що з боку, коли публічні люди це роблять, частіше все має вигляд піару. Але коли не розповідають нічого, здається, що вони байдужі до всього людського... Зараз всі зароблені кошти я направляю на допомогу, адже вважаю, що не час витрачати кошти на кліпи, сукні, салони краси і свята. Сьогодні є більш важливі справи", - поділилася Аліна. 

Вона додала, що допомогла кільком родинам з Херсонщини, які через агресію РФ залишилися без житла.

"Вкотре переконалася, що наші люди - найсильніші люди в світі! Кожну історію, яку я дізналася від цих сімей, пережила емоційно сама", - додала Гросу. 

У той же час зірка стверджує, що ніяких зборів ні вона, ні її команда не ведуть. Вона також уточнила, що скоро приїде в Україну.

Аліна Гросу - Грозами: кліп

Нагадаємо, Аліна Гросу похвалилася братом-красунчиком.

Вас також можуть зацікавити новини: