Джордж Клуні з дружиною / instagram.com/george_clooney_page

Кожна дівчина, напевно, уявляла, як одного разу на її порозі з'явиться принц на білому коні або герой культового фільму. І повірте, це може виявитися реальністю. 

УНІАН зібрав 5 зіркових історій кохання, які доводять, що нерівні шлюби можуть бути щасливими.

Ітан Хоук і Райан Шохьюз 

Зірка "Місячного лицаря" Ітан Хоук у свій час зустрічався з Ума Турман, але "пропав", коли зустрів Райан. Він швидко розлучився з актрисою і кинувся в обійми дівчини, яка працювала у них в будинку нянею. 

Відео дня

Алек Болдуін і Хіларі Томас

Актор Алек Болдуін вже в досить зрілому віці вирішив одружитися з інструктором з йоги Хіларі Томас. У численних інтерв'ю актор говорив про те, що в їхній родині практично немає конфліктів. Але найбільше його радує те, що дружина займається своєю улюбленою справою, і при цьому не прагне до популярності.

Читайте такожДружина Віктора Павліка зачарувала мережу фотосесією з маленьким сином (фото)Джордж Клуні та Амаль Аламуддін

Джордж Клуні довгий час був холостяком. Здавалося, що у жінок просто немає шансів завоювати його серце раз і назавжди. Але так тривало до 2013 року, поки він не зустрів адвоката Амаль Аламуддін. Цікаво, що спочатку дівчина кілька разів відмовляла акторові і не поспішала йти з ним на побачення. Але через кілька років йому таки вдалося домогтися її розташування, і вони зіграли розкішне весілля у Венеції.

Том Круз і Кеті Холмс

Кеті Холмс довгий час була фанаткою Тома Круза. Дівчина мріяла вийти за нього заміж ще задовго до того, як познайомилася з ним особисто. І таки її мрія здійснилася - в 2006 році пара одружилася, у них народилася дочка. Але їх шлюб проіснував не так довго, як хотілося б.

Конан О'брайен і Ліза Пауелл

Зірка популярного вечірнього шоу Конан О'брайен на зйомках одного з випусків побачив у залі красуню Лізу Пауелл. За його словами, це було кохання з першого погляду. Чоловік зрозумів, що не може її втратити, тому пішов у наступ. І йому таки пощастило... через два роки вони одружилися. У шлюбі у них народилося двоє дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: