Микола Басков / Скріншот

Російський співак, який підтримав повномасштабну війну в Україні, Микола Басков потрапив у дуже смішну ситуацію. Як він розповів у коментарі росЗМІ, одного разу його запросили на дуже незвичайний корпоратив.

За словами Баскова, це сталося кілька років тому в Москві. Замовлення було терміновим, тому заздалегідь зорієнтуватися, у кого свято, артист не встиг. 

Басков згадав, що його приїзду в ресторан замовники дуже чекали, причому, за будь-які гроші. Відзначав день народження певний Джорджик, і співак під час виступів вітав його зі сцени і бажав здоров'я і всіляких благ. Тільки особисто не бачив очей винуватця свята в залі.

Відео дня

"А там сиділа жінка така розкішна, вона вся була обвішана діамантами, як новорічна ялинка, діадема на голові. Вона каже: "Миколо, співайте, він їсть". І вже на другій або третій пісні вона нахиляється під стіл до свого тер'єра, у нього теж нашийник в діамантах, і каже: "Ось Джорджик, нам сьогодні рік". Ну, так буває", - розповів Басков.

До слова, після цієї розповіді над Басковим сміялися всі. Можливо, цей виступ путініста був пророчим. Невідомо, де він опиниться після того, як Росія програє у війні і про неї всі забудуть.

Нагадаємо, раніше Басков жорстко осоромився прямо на публіці.

Вас також можуть зацікавити новини: