Марія Ільюхіна в серіалі / скріншот

Серіал "Вороніни" знімали в Росії і випускали з 2009 року. З 1 по 10 сезон - це адаптація американського ситкому "Всі люблять Реймонда", а з 11 сезону і до кінця (а всього їх було 24!) - оригінальний сюжет. Актори серіалу полюбилися багатьом. Серед головних зірок - маленька дівчинка Маша, яка зіграла дочку Кості і Віри.

Сьогодні дівчинка взагалі не схожа на ту дитину, якою була на початку серіалу. Тепер вона і сама готується стати мамою. Який вигляд зараз має актриса Марія Ільюхіна - читайте в матеріалі. 

Маша з "Вороніних": що відомо

Марія Ільюхіна - 19-річна актриса родом з Москви. Свою першу і поки ще останню знакову роль вона отримала в серіалі "Вороніни", де зіграла дочку головних героїв. Публіці Маша полюбилася за образом спочатку милої дитини, потім - веселого, місцями складного підлітка. 

Відео дня

Зараз Ільюхіна тимчасово ніде не знімається - готується стати мамою. Вона не побоялася в такому юному віці звалити на себе тягар відповідальності. Батьком дитини став її однокурсник-ровесник Олексій Шаров. 

Маша з "Вороніних" чекає на дитину / фото - instagram.com/maria_iliukhina/

ЗМІ повідомляють, що на "Вороніних" Маша заробила непогані статки, які дозволить покрити витрати на пологи і виховання дитини на найближчі кілька років. Однак йти з акторської кар'єри дівчина не збирається - після нетривалого декрету знову хоче повернутися в кадр. 

Ось як Марія Ільюхіна змінилася за роки після зйомок у серіалі:

Марія Ільюхіна / фото - instagram.com/maria_iliukhina/, скріншот
Марія Ільюхіна / фото - instagram.com/maria_iliukhina/, скріншот

Нагадаємо, названо кіноляпи в серіалі "Свати", які не помітили навіть найвідданіші фанати. 

Вас також можуть зацікавити новини: