Максим Галкін і Алла Пугачова / фото instagram

Російський гуморист Максим Галкін, який ще на початку повномасштабного російського вторгнення виїхав з країни-агресора до Ізраїлю і засудив злочинний режим Кремля, опублікував новий пост в Instagram, присвячений Одесі.

Цікаво, що комік перейшов на українську мову. Таким чином він ще раз висловив підтримку українському народу, який змушений протистояти російській агресії.

Так, Галкін розповів, що його дитинство пройшло в Одесі. Тому він завжди дуже болісно сприймає ракетні удари по цьому місту.

Відео дня

"Одеса - це моє дитинство. В Одесі я в школі вчив з першого класу українську мову. І ті знання про мову, які в мене залишилися досі, це теж моє одеське дитинство. Але мені, напевно, можна дорікнути, що я не сумую публічно за всіма загиблими дітьми у світі. Але кожен удар по Одесі потрапляє в серце. Одесо, я всім серцем із тобою. Мої глибокі співчуття сім'ям загиблих. Дуже гірко від безсилля. Але суд божий ще ніхто не скасовував", - написав Максим.

Скріншот Instagram

Удар по Одесі - що відомо

Уночі 2 березня Росія випустила по Одесі 8 безпілотників, один із яких влучив у житловий будинок. Унаслідок ворожої атаки загинуло 12 людей, серед яких маленькі діти.

Уже з'явилася реакція Софії Ротару. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала "історію" на підтримку Одеси.

Вас також можуть зацікавити новини: