Олег Сенцов з дружиною / фото facebook.com/veronika.vlech

Український кінорежисер Олег Сенцов з дружиною зустріли перший день народження маленького сина Дем'яна. Щаслива мама дитини Вероніка Вельч на своїй сторінці в Facebook написала про цю радісну подію, наголосивши, що син для найближчих є татовою казкою та маминою ласкою.

Жінка виклала в мережу щире відео, де тато з мамою тримають хлопчика на руках, допомагаючи малому задути першу у житті свічку на торті. Малий Дем'ян зацікавлено роздивляється яскравий торт, а також намагається його помацати.

Друзі та знайомі родини привітали Олега і Вероніку зі святом та висловили щирі побажання.

  • "Довгих років і щастя всій родині!"
  • "Вітаю чарівного хлопчика та його батьків! Дуже рада за вас!"
  • "Вітаємо з днем народження вашого синочка! Божого благословіння, здоров’я, радості, миру, злагоди, нехай все буде добре!"
  • "Батьків вітаю й всю родину! Рости міцним і стій за Україну!"
  • "А які ви гарні!"

Що відомо про сім’ю Олега Сенцова

Кінорежисер Олег Сенцов до війни знімав такі фільми як "Гамер", "Номери", "Носоріг", який отримав Гран-прі на кінофестивалі в Польщі. А від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Сенцов долучився до лав Збройних сил України.

Відомо, що вдома на Сенцова чекає дружина Вероніка Вельч, з якою він одружився влітку 2022 року, та син Дем'ян, який з'явився на світ рік тому. Вероніка народила хлопчика в Америці, проте згодом малюк отримав громадянство України. Сам Сенцов побачив сина лише через декілька місяців після його народження, тому що був на фронті.

Раніше УНІАН писав, що Олег Сенцов розповів про діагноз сина.

Вас також можуть зацікавити новини: