Олександр Венг / фото donttakefake

Манекенники та трансгендерні моделі звинуватили у сексуальних домаганнях американського дизайнера одягу і засновника іменної модної марки Alexander Wang Олександра Венга.

Читайте такожВідомого актора заарештували за розбещення неповнолітніх хлопчиківІсторії нібито його жертв оприлюднив анонімний акаунт Instagram, який публікує історії з життя моделей і закулісся модної індустрії.

"Мій друг працював манекенником на показі Олександра Ванга. На вечірці після модного заходу дизайнер постійно пропонував йому випити. Друг не хотів сильно напиватися, але він не зміг відмовити йому з ввічливості. Він каже, що не пам'ятав, як опинився з ним у туалеті. Ванг почав знімати з нього штани і схиляв до дій гомосексуального характеру", - написав один з користувачів.

"Одного разу я опинився з Вангом на вечірці, і він дуже наполегливо схиляв мене випити якомога більше алкоголю. В один момент я повністю перестав міркувати, і немов через мить я прокинувся в готелі в чиїйсь кімнаті на ліжку. Я прокинувся від того, що з мене стягують труси та тягнуться головою до моїх геніталій. Я не зрозумів, хто це був, поки він не показав своє обличчя. Це був Олександр Ванг. Я різко піднявся і був так збентежений і наляканий, що просто кулею вискочив звідти. Я відчував себе загубленим", - розповів ще один.

На відміну від них модель Оуен Муні виступив відкрито та описав інцидент, що стався з ним. За словами Муні, Венг торкався його в паховій області без згоди. Муні зважився оприлюднити свою історію після того, як дізнався, що його випадок – не єдиний.

Alexander Wang / фото theblueprint.ru

Всі ці події відбувалися в різний час протягом багатьох років. Сам Олександр Венг поки не прокоментував звинувачення.

Хто такий Олександр Венг

  • Олександр Венг - американський дизайнер тайванського походження.
  • Народився 26 грудня 1983 року в Сан-Франциско.
  • У віці 15 років він представив свою першу колекцію на весіллі брата.
  • У 20 відмовив Діані фон Фюрстенберг у співпраці, а через рік заснував модний будинок Alexander Wang.