Ольга Фреймут та Злата Мітчелл / Колаж УНІАН

Українська телеведуча Ольга Фреймут розповіла про хлопця своєї старшої доньки Злати Мітчел. Дівчинка мешкає у США, тому бойфренда знайшла собі саме там. Навіть попри те, що їй всього лише 16 років, зіркова мама дає Златі достатньо свободи й можливість власного вибору. 

Як розповіла Фреймут в інтерв’ю "КП", з можливим майбутнім зятем вже познайомилася та у неї про нього склалося виключно позитивне враження. 

Відео дня

"У Злати прекрасний бойфренд. Я дуже люблю Оскара. Це нереально розумна дитина з хорошої сім’ї, він теж дуже багато робить для України. У нього всі думки про Україну, у нього в плейлисті – українські пісні. Він допомагав Златі збирати гроші для українських діток, які приїхали за кордон", - сказала Фреймут. 

Дочка Ольги Фреймут показала свого бойфренда / Фото - instagram.com

Нагадаємо, Ольга Фреймут зізналася, що її доньку цькують через зовнішність. Втім телеведуча вважає неприйнятним постійні порівняння її з дитиною, адже вони - різні люди з різними звичками, поглядами на життя, зовнішністю і світосприйняттям. Фреймут додала, що цькували навіть хлопця Злати Оскара через нібито "не такий" колір шкіри.

Вас також можуть зацікавити новини: