Ольга Фреймут провела час з дітьми / instagram.com/freimutolia

Українська телеведуча Ольга Фреймут вкрай рідко показує сімейні фотографії, в тому числі і знімки своїх дітей - Злати, Валерія та Євдокії. Однак зараз вона зробила виняток і показала, як підросла її 6-річна дочка.

Так, знаменитість оприлюднила фото, зроблене в кафе. У кадрі її молодша дочка сидить за столиком і захоплено займається малюванням. Дівчинка малювала новорічну картину з написом "Christmas".

Варто відзначити, що обличчя дівчинки майже не видно на знімку. При цьому можна розглянути її довге кучеряве волосся. Малятко було одягнене в чорну кофту.

Відео дня
Дочка Ольги Фреймут / Скріншот Instagram

Також Фреймут засвітила і свого сина Валерія, якому вже сім років. Хлопчик, як і його сестра, малював Санта Клауса і новорічну ялинку.

Син Фреймут малює / скріншот Instagram

А ось старшої дочки телеведучої з ними не було. Відомо, що Злата навчається в Лондоні. Крім того, у неї вже є молодий чоловік, з яким вона проводить час. Фреймут знайома з обранцем дочки.

До слова, і сама Фреймут з початку повномасштабного російського вторгнення живе в Лондоні. Вона лише кілька разів з'являлася в Україні.

Нагадаємо, раніше 17-річна дочка Фреймут показала миле фото з бойфрендом.

Вас також можуть зацікавити новини: