Ольга показала фото / instagram.com/olgasumska

8 вересня в Києві пройшла гучна презентація соціально-провокаційного проекту "Антиейджизм. Вік не має значення" фотографа Trisha, в якому знялися ню українські селебріті Ольга Сумська, Ірина Білик, Діма Коляденко, Монро, Василиса Фролова, дует Анна-Марія, Катя Бужинська, Анна Добриднєва.

Читайте такожУчасник "Танців з зірками" показав сталевий прес

Метою даного проекту є позбавити людей від стереотипів про вік і показати всю красу. Важливо, щоб жінки навчилися любити і приймати себе такими, якими вони є. За словами фотографа, цей проект допоможе розвинути толерантність до вільної демонстрації тіла, незалежно від віку.

"Я впевнена, що не вік робить людину, а людина робить свій вік привабливим і цікавим для інших, - поділилася Ірина Білик. - Нещодавно я написала пісню, в якій є такі слова: "Старість придумали сумні люди. Старим, повір, ніколи я не буду. Життя нам дане для того, щоб закохуватися і обніматися, і цілуватися". Ось вам і відповідь на всі питання".

"Сексуальність жінки не згасає з віком, вона розквітає новими фарбами, більш глибокими і наповненими, - розповіла Ольга Сумська. - Проект "Антиейджизм" просто необхідний сьогодні, як утвердження зрілої краси!"

Інші новини по темі: