Співачка показала фото / instagram.com/polyakovamusic

Українська співачка Оля Полякова днями виступила в Харкові з нагоди Дня вчителя.

Читайте також"Маю зізнатися": Оля Полякова зробила шокуючу заяву

Навколо концерту розгорівся скандал, бо він проводився в період, коли захворюваність коронавірусом побила антирекорди. Хоча, за словами Олі, скандал пов'язаний з передвиборчим процесом.

Відео дня

Цікаво, що за даними відділу комунікації поліції Харківської області, слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення вимог карантину. Хоча сама Полякова зазначила, що вона вже вдома і їй нічого не загрожує.

"Всіх, хто хвилюється про те, що вони прочитали в ЗМІ, що на мене завели кримінальну справу щодо Харківського концерту до Дня вчителя, я хочу заспокоїти. Дивіться, я вдома, в халаті, мені нічого не загрожує. Звичайно, хочу сказати, що сьогодні весь шум про заходи та концерти пов'язаний безпосередньо з передвиборчим безладом. Але все це можна обговорювати тільки тоді, коли закриють метро, яке щодня відвідує стільки людей, що мені стільки і за рік не зібрати. Тому, дорогі мої, бережіть себе, не цілуйтеся, носіть маски і не читайте новини, особливо перед виборами", - сказала в інста-сторіз зірка.

Інші новини по темі:

  • 3 жовтня в Новобаварському районі Харкова місцева адміністрація влаштувала концерт української співачки Ольги Полякової до Дня вчителя
  • Вже 5 жовтня на Харківщині виявили 446 нових випадків COVID-19 на добу
  • Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розкритикував харківську владу за проведений концерт Полякової, попри складну епідемічну ситуацію в області