Катя Осадча - мама трьох синів / instagram.com/kosadcha

Багато українських зірок дуже рано вперше стали мамами, і не пошкодували. В їх соціальних мережах то і видно, як вони не можуть намилуватися своїми дітьми, які вже виросли, і хваляться їх успіхами. 

УНІАН зібрав топ-5 селебріті, які народили до 20 років

Катя Осадча

Телеведуча Катя Осадча вперше стала мамою в 19 років. Вона народила сина Іллю від депутата Олега Поліщука. І хоч з чоловіком у неї стосунки не склалися, проте син її дуже радує. Цього року він вже вступив до університету. Згодом Катя змогла знайти особисте щастя. Вона вийшла заміж за свого колегу Юрія Горбунова і народила йому двох прекрасних синів - Івана і Данила.

Катя Осадча - мама трьох синів / instagram.com/kosadcha

Надія Мейхер

Співачка в 20 років вперше стала мамою. Вона народила сина Ігоря від бізнесмена Олександра Ліщенка. Закохані так і не змогли зберегти свої стосунки, але Надя не впадала у відчай. Пізніше у неї з'явилося ще двоє дітей від російського бізнесмена Михайла Уржумцева - Анна і Марія.

Відео дня
Мейхер народила первістка в 20 років / instagram.com/nadyameiher

Віра Брежнєва

Свою дочку Соню співачка народила, коли їй було всього 18 років. І так, з батьком дитини у неї також не склалися стосунки. Трохи пізніше Брежнєва народила дочку Сару. Особисте щастя зірка знайшла з продюсером Костянтином Меладзе, за якого кілька років тому вийшла заміж. Нещодавно Брежнєва говорила про те, що хоче народити дитину від чоловіка, але поки у них не виходить. Також вона припустила, що вони можуть вдатися до послуг сурогатної матері.

Брежнєва з дочками / instagram.com/ververa

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко, дочка української співачки Ніни Матвієнко, вперше стала мамою в 16 років. Вона дуже довго приховувала цю новину від зіркової мами, але таки зважилася їй розповісти. Ніна підтримала свою дочку і дозволила їй вийти заміж за хлопця, з яким вона зустрічалася. Їх шлюб проіснував 10 років, але потім вони розлучилися. Зараз Тоня - дружина артиста Арсена Мірзояна. У них є спільна дочка.

Тоня Матвієнко зі своїми дітьми / instagram.com/tonya_matvienko

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій народила сина Дениса в 18 років. З батьком дитини вона перебувала в шлюбі аж 11 років. І хоч вони не прожили разом до самої старості, зате артистку радує її вже дорослий син, який став музикантом, вже встиг одружитися і навіть обзавестися своєю дитиною.

Повалій з сином Денисом / instagram.com/tpovaliyofficial

Вас також можуть зацікавити новини: