Остапчук згадав розмову з Кіркоровим / колаж з фото

Український шоумен Володимир Остапчук згадав, як поскандалив з російським артистом Філіпом Кіркоровим. Виявляється, путініст образився на Остапчука ще у 2021 році, коли той не відкрив його подарунок під час прямого ефіру з Олею Поляковою в Instagram.

Інцидент трапився під час карантину. Саме тоді Кіркоров образився на Остапчука, хоча вони не були особисто знайомі.

Попри це Остапчук на початку повномасштабного російського вторгнення, 24 лютого 2022 року, написав Кіркорову. Він послав його, а Кіркоров не став мовчати і зробив те ж саме.

Відео дня

"Послав його нах*р, відправив його в бан. А він: "Чао тоді, і йдеш в бан". Я прям відчуваю, як він це говорив. І у мене в профілі номер телефону мого помічника. 24 увечері мені дзвонить мій Владик, і він: "Володю, будь ласка, не виставляйте нічого про Кіркорова, мені кадировці дзвонять", - зі сміхом сказав Остапчук у програмі "Хто ти?"

Нагадаємо, Філіп Кіркоров підтримує російську агресію проти України. Він неодноразово відвідував окупантів і виступав на кремлівських концертах.

Крім того, нещодавно він обманом полетів до США, де веселився зі співачкою з Черкас Анною Асті, яка зрадила свою батьківщину заради кривавих рублів.

Вас також можуть зацікавити новини: