Переможець "Холостячки" різко негативно висловився про Злату Огнєвіч (відео)

Задворний не стримав емоцій та розкритикував своїх хейтерів.

Переможця шоу "Холостячка" Андрія Задворного після розставання зі Златою Огневич продовжують "атакувати" запитаннями про їхні стосунки.

Цього разу в Instagram чоловіка запитали, чи сумує він за Златою.

"Ні, не сумую. І жодних теплих почуттів не відчуваю після перегляду пост-шоу і потім деяких епізодів у пості, який був після нього. Сліз у "сторіс", - обурився Задворний.

Читайте такожПереможець "Холостячки" відповів на найгостріше запитання глядачів шоу про Злату ОгнєвічВін каже, що і за це відео його захейтять, але, на його думку, це сльози були для того, щоб викликати співчуття до себе.

"У мене полетіло це все, як куля. Тому що після цих слів і сліз все лайно вилилося на мене", - заявив Андрій.

Він запевнив, що після розставання йому дійсно було боляче. Але зараз на нього спрямували такий негатив, нібито він кинув жінку, відібрав у неї квартиру і машину. 

"Ми зустрічалися 1,5 місяця. Розійшлися з моєї ініціативи, але по-людськи, тому вгамуйтеся, я вас прошу. Я нічого не зробив такого, щоб ви лили на мене стільки лайна!"- підсумував переможець "Холостячки".

Нагадаємо, у фіналі шоу" Холостячка-2 " Злата Огнєвіч обрала Андрія Задворного. Пара пробула разом всього 1,5 місяця і розійшлася. Як розповів екс-коханий "холостячки", все сталося з його ініціативи, оскільки у нього минули почуття.

Вас також можуть зацікавити новини: