Задворний розірвав стосунки з Огнєвіч / фото instagram.com/zadvornyi_andrii

Учасник "Холостячки-2" Андрій Задворний, якого обрала Злата Огнєвіч у фіналі проекту, прокоментував інформацію, що спливла під час пост-шоу, про те, що вони тепер не разом.

Емоційно складний пост він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Найскладніше для мене сказати "Я більше тебе не кохаю". Хтось не наважується це зробити, уникає складної розмови, чекаючи, що все "розрулиться" само собою", - написав чоловік.

Відео дня

Також Задворний навів інші приклади, як люди уникають прямої і чесної розмови: хтось спеціально провокує сварки і скандали, хтось шукає стосунки на стороні.

Читайте також"Мені боляче": Огнєвіч та її обранець Задворний розплакалися в ефірі пост-шоу "Холостячки" (фото, відео)"У будь-якому з цих випадків відтягування неминучої розмови змушує партнера страждати, шукати причини в собі, плекати комплекси. Життя стає однією суцільною тривогою і пошуком причин, яких немає", - додав Андрій.

Він запевнив, що ніколи не був у стосунках не кохаючи, адже ніякий розрахунок не замінить почуття. "Тому якщо я закоханий - я говорю про це, якщо я розлюбив, я візьму всю свою волю в кулак і чесно скажу і про це теж", - додав учасник "Холостячки" зі Златою Огнєвіч.

Він назвав це відповідальністю і заявив, що для нього головне - бути чесним до кінця.

Таким чином, причиною розставання Андрія Задворного і Злати Огнєвіч стало те, що чоловік її розлюбив.

Як стало відомо в ефірі пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту", Злата Огнєвіч розійшлася з підприємцем Андрієм Задворним. Пара пробула разом півтора місяці. Сам Задворний зізнався, що саме він був ініціатором розставання. Він каже, що перестав відчувати те, що було раніше. "Були почуття, а тепер їх немає", - сказав він, додавши, що претензій до дівчини у нього немає.

Вас також можуть зацікавити новини: