Білана госпіталізували / скріншот YouTube

Російський співак Діма Білан потрапив до лікарні. Його госпіталізували з бронхітом. Як повідомляють росЗМІ, пульмонолог настійно рекомендував артисту утриматися від переїздів і перельотів. 

Через хворобу у нього почалися проблеми з голосом, він не може співати. У зв'язку з цим артист скасував концерти в Єкатеренбурзі, Тюмені, Пермі та Челябінську.

Варто відзначити, що Білан продовжує вести активну діяльність в країні-агресора. З початку повномасштабного російського вторгнення він ніяк не підтримав Україну, де у нього було багато шанувальників до 2014 року.

Відео дня

Крім того, він публічно підтримує Росію. Співак неодноразово говорив, що РФ - приголомшлива країна. Також він без угаву сурмить про те, що радий бути частиною країни, що увірвалася на територію України і влаштувала геноцид українського народу.

На початку повномасштабного вторгнення він також сказав, що хоче "миру в усьому світі". Однак пізніше швиденько став на бік РФ.

Чим відомий Діма Білан

Діма Білан - російський співак. Представляв Росію на конкурсі пісні "Євробачення" двічі: у 2006 році з піснею "Never Let You Go", посівши друге місце, і в 2008 році з піснею "Believe", посівши перше місце і ставши єдиним виконавцем з Росії, який переміг на "Євробаченні".

У 2016 році співак виступив на концерті-мітингу "Ми разом", присвяченому річниці незаконної анексії Криму.

Вас також можуть зацікавити новини: