Кривошапко закрутив новий роман / instagram.com/alexanderkrivoshapko

Співак Олександр Кривошапко поділився з шанувальниками новими фотографіями, на яких постав разом зі своєю дівчиною Христиною. 

Закохана пара вирушила на відпочинок в Карпати, де встигла скупатися в теплому басейні. Вони зробили кілька романтичних кадрів з видом на гори. На одному з фото Олександр і Христина цілуються.

Що з цього приводу думають його шанувальники - невідомо, адже співак прибрав можливість коментувати його пости.

Відео дня
Кривошапко цілує свою обраницю / instagram.com/alexanderkrivoshapko

Однак нещодавно стало відомо про розлучення Кривошапка з дружиною Марією, з якою він одружився у 2022 році. У пари були проблеми у стосунках - вони то сходилися, то розходилися.

При цьому, як зізнавався сам Кривошапко, повномасштабне російське вторгнення згуртувало їх, тому вони вирішили одружитися. Для шанувальників новина про те, що через рік після весілля вони розлучилися, була шокуючою.

Особисте життя Олександра Кривошапка

Олександр Кривошапко тричі був одружений. Першою його дружиною була хореограф Тетяна Денисова. Однак через численні сварки вони розлучилися. Тоді Денисова сказала Кривошапці: "Котися ковбаскою".

Другою дружиною Олександра стала українська актриса і модель Марина Кінскі. У серпні 2017 року у пари народився первісток - дочка Аліса. Але і з Мариною Олександр незабаром розлучився.

Третьою його дружиною стала косметолог Марія. Нещодавно вони розлучилися, пробувши в шлюбі всього лише рік.

Вас також можуть зацікавити новини: