Пластичний хірург Трінчер назвав груди Стужук "огидними": блогерка відповіла

Лікар згадав про груди Стужук у приватному листуванні з Трінчер, але блогерка показала його фоловерам.

Пластичний хірург співачки, акторки та блогерки Анни Трінчер обізвав груди блогерки-мільйонниці Софії Стужук "огидними". 

Трінчер опублікувала фрагменти листувань з лікарем в Instagram-сторіз.

Анна Трінчер менше тижня тому збільшила груди, а вже вчора відвідала допрем'єрний показ комедії "Любов і блогери", де зіграла одну з головних ролей. Зірка хотіла виглядати ефектно, тому не вдягнула обов’язковий бандаж під сукню. 

Трінчер виклала в Instagram кілька фото з події. Лікар Денис Юрченко відреагував. 

Блогерка опублікувала фрагменти листувань з хірургом й зазначила, що мала з ним серйозну розмову з приводу нехтування правилами післяопераційної реабілітації.

Зокрема, хірург попередив, що Анна матиме "такі ж огидні груди, як у Стужук", якщо не носитиме бандаж.

"Аню, після операції ще тиждень не минув. Не будете дотримуватися реабілітації та носити бандаж як належить - будуть груди такі ж огидні, як у Стужук. Терміново одягнути назад повністю та не знімати. Його потрібно носити повністю та не знімати взагалі 1 місяць після операції. Його не можна одягти під сукню і не одягати у верхній частині", – зазначив лікар.

Невдовзі Анна видалила листування з хірургом, але її колега Софія Стужук вже встигла побачити це й навіть відреагувала.

У своїх сторіз Стужук опублікувала короткий ролик, у якому торкнулася своїх грудей та зазначила: "Ох вже ці огидні груди Стужук".

Софія не пояснила фоловерам, про що йдеться. Водночас вона запитала їх, чи знають вони, кому цю сторіз треба надіслати.

Читайте такожКсенія Мішина підтримала Анну Трінчер після операції зі збільшення грудейНагадаємо, Анна Трінчер багато років комплексувала через маленькі груди, а тому зважилася зробити собі операцію.

Вас також можуть зацікавити новини: