Анна Трінчер / фото instagram.com/annatrincher_official

Популярна 20-річна українська співачка, блогер та акторка Анна Трінчер вийшла на зв'язок після пластичної операції зі збільшення грудей.

Відео з лікарні дівчина опублікувала в Instagram-сторіс, вперше показавши себе підписникам після хірургічного втручання.

На записі видно, як Трінчер везуть у палату після наркозу. Вона має сонний вигляд. На питання про самопочуття Аня відповіла: "Офігенно".

Відео дня

Варто відзначити, що співачка довгий час комплексувала через свій розмір грудей, а тому заявляє, що здійснилася її давня мрія.

Тринчер збільшила груди / скріншот
Трінчер комплексувала через маленькі груди / скріншот

"Я ніяк не могла визначитися з розміром. Мені все здавалося занадто велике, але зараз я розумію, як же я помилялася, – зазначила блогерка. – 13 січня настав день X! Я переживала страшно. Купа думок лізло в голову: "А що як не приживеться? А що як я не вийду з наркозу?".

Зараз Трінчер відновлюється після операції.

Читайте також"В очах потемніло": Аня Трінчер не встояла на підборах і насмішила мережу (відео)Раніше повідомлялося, що Анна Трінчер вибрала дату операції зі збільшення грудей та показала, який матиме вигляд після.

Вас також можуть зацікавити новини: