Артем'єва і Кравченко у "Сватах" / скріншот

Російська актриса Людмила Артем'єва, яка зіграла Ольгу Миколаївну в серіалі "Свати", налякала своїм виглядом. Вона з'явилася на публіці і не зуміла приховати того, що сильно постаріла.

Так, актриса вирушила на прем'єру російського фільму. Вона з'явилася перед камерами у червоній сукні. Однак особливу увагу привернула зачіска Артем'євої.

Зірка "Сватів" обстригла волосся і перестала приховувати сивину. Актриса з посмішкою позувала на камеру, проте навряд чи це допомогло їй справити враження.

Відео дня
Постаріла зірка "Сватів" жахнула своїм виглядом / колаж

РосЗМІ "вибухнули" негативними заголовками. Артем'єву критикують за постарілий вигляд. Також багато хто "проїхався" по її новій зачісці. Сама актриса раптову зміну іміджу ніяк не коментує. Мало того, вона навіть не похвалилася знімками свого виходу на публіку в соцмережах.

Що зірка "Сватів" говорить про повномасштабну війну РФ проти України

Актриса, яка раніше працювала в Україні, мовчить про війну. Вона нічого не сказала про повномасштабне вторгнення РФ і продовжила працювати на території країни-агресорки.

У березні 2022 року вона лише заявила: "Я ніколи не приєднаюся до руху проти війни. Поклич мене, коли з'явиться рух за мир. Давайте не будемо влаштовувати інформаційну війну між народами з різних країн, найкраще - об'єднатися у цій важкій ситуації для кожного з нас".

Після цього Артем'єва замовкла, проте вона все одно знімається в російських фільмах. Іноді актриса ностальгує за зйомками в серіалі "Свати", проте користувачі одразу ж нагадують їй про те, що її спроби розжалобити мережу мають огидний вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: