Седокова показала голого чоловіка / фото instagram.com/annasedokova

Опальна співачка Анна Сєдокова, яка досі не висловилася про війну в рідній Україні, відповіла на чутки про розлучення з молодим чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою.

Одна з підписниць запитала у знаменитості в інста-сторіз, чи розлучилася вона зі своїм чоловіком, на що Анна лаконічно відповіла: "Не дочекаєтеся".

Свою відповідь вона супроводила фотографією чоловіка, на якій видно його оголений торс і "гідність" в чорних трусах-боксерах.

Відео дня
Скріншот Instagram

Анна Сєдокова: особисте життя

Сєдокова була двічі заміжня. У першому шлюбі з футболістом Валентином Белькевичем у неї народилася дочка Аліна. У другому шлюбі з бізнесменом Максимом Чернявським у неї з'явилася дочка Моніка. Пізніше вона почала зустрічатися з бізнесменом Артемом Комаровим, від якого народила сина Гектора.

Влітку 2019 року стало відомо про зв'язок Сєдокової з латвійським баскетболістом "Хімок" Янісом Тіммою. 6 вересня 2020 року пара уклала шлюб.

Анна Сєдокова: позиція щодо війни в Україні

З 24 лютого Сєдокова жодного разу не висловилася про війну в Україні. У цей же час вона публічно обговорює секс з чоловіком. 

Зірка продовжує публікувати пікантні знімки у своїх соцмережах і пише пости про своє тіло. При цьому на Україну їй абсолютно все одно.

Вас також можуть зацікавити новини: