Ілюстрація \ \ REUTERS

Принц Вільям в онлайн-конференції з керівником благодійного проекту PEEK, який надає безкоштовні обіди сім'ям, постраждалим від пандемії коронавірусу, зізнався, що його діти часто вередують через їжу.

Читайте такожПринцесі Шарлотті сьогодні виповнюється 5 років (фото)

Як повідомляє focus.ua з посиланням на Hello!, маленькі принци Джордж, 6 років, Луї, 2 роки і принцеса Шарлотта, 5 років, всім кулінарним винаходам надають перевагу макаронам з сиром, а принцеса ще дуже любить оливки.

Відео дня

Зараз сімейство герцогів Кембриджських знаходиться на самоізоляції в їхньому маєтку в Норфолку. І після того, як шеф-кухар благодійного проекту Чарлі Фарралі зазначив, що їхній проект допомагає зняти з батьків частину обов'язків з забезпечення сім'ї обідом, він зазначив, що найважче - це час обіду.

Принц Вільям у відповідь розсміявся і підтвердив його слова. Адже він, як батько трьох маленьких дітей, знає, як вони іноді можуть вередувати. "Це залежить від того, що на столі. Якщо батьки ставлять на стіл щось, що діти люблять, обід проходить дуже добре. Але якщо ви даєте щось, чого вони не хочуть, це зовсім інша справа", - зізнався принц.

Як повідомляв УНІАН.Lite, раніше Кейт Міддлтон розповіла, як вони з чоловіком і дітьми проводять час на карантині.