На заході сини Діани будуть без дружин \ фото REUTERS

Завтра, 1 липня, відбудеться відкриття статуї принцеси Діани в саду Кенсінгтонського палацу.

Раніше повідомлялося, що принца Вільяма на заході буде супроводжувати дружина герцогиня Кембриджська Кетрін. Але редактор Daily Telegraph Камілла Томіні в ефірі австралійської програми 9Now's Today, припустила, що Кетрін на заході не буде, а брати будуть представляти статую удвох.

На офіційному відкритті, яке відбудеться в день 60-річного ювілею принцеси Уельської, буде присутня невелика кількість людей. Сини Діани принци Вільям і Гаррі скажуть свої промови. Дружини принца Гаррі  Меган Маркл теж не буде, вона перебуває в США разом з новонародженою дочкою Лілі і старшим сином Арчі.

Відео дня

Читайте такожЛише принцеса: герцогиня Камілла не зможе отримати титул королеви, коли принц Чарльз очолить британський престолОднак, відомо також, що принц Вільям хотів, щоб його діти — принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї побачили статую своєї бабусі напередодні її офіційного відкриття в спокійній обстановці. Дизайн статуї принцеси Діани тримається в секреті, публіці її покажуть завтра.

Герцогиня Кейт спостерігала всі ці роки за створенням статуї і роботою скульптора Йена Ренк-Бродлі, який працював над нею з 2017 року. Деякі джерела натякають, що для принців Вільяма і Гаррі було важливо, щоб їхню маму Діану зобразили молодою і життєрадісною, передає ТСН.

Вас також можуть зацікавити новини