Сергій Міхалок нарешті висловився про події в Білорусі / фото УНІАН

Екс-лідер гурту "Ляпис Трубецкой" Сергій Міхалок під час концерту в Одесі вперше публічно висловився щодо масових акцій протесту в Білорусі.

Як повідомляє hromadske, Міхалок перед початком концерту коротко згадав про події в Білорусі.

Читайте такожПротести в Біларусі: Єфросиніну та Полякову жорсткий розкрітікувалі за підтримку жінок

Відео дня

"Я знаю, що мої брати-білоруси, які борються там, зовні, переможуть, як воїни світла розправляться з Дартом Вейдером, але я тут не для того, щоб пи**ти про політичні розклади", - сказав Міхалок.

Видання зазначає, що перед концертом, котрий проходив у клубі Ibiza, відбулася невелика акція на підтримку білорусів, учасники якої висловили своє невдоволення мовчанням Міхалка про події в Білорусі.

Також додамо, що за останні два дні Міхалок опублікував на сторінці в Instagram три відео на пісні "Родны край!", "Середнiй вiки" і "Годзе".

Також, сьогодні в сторіз він поділився відео, на якому видно групу людей з біло-червоними прапорами, з портативної колонки лунає пісня "Грай", а поруч розташовані таблички з написами "Нас 97%" і "Сашка, не дуркуй".

Інші зіркові новини:

Вибори в Білорусі: довідка

  • 9 серпня в Білорусі пройшли президентські вибори.
  • У ЦВК оприлюднили попередні результати виборів. Так, за чинного президента Олександра Лукашенка проголосували 80,23% виборців, за Світлану Тихановську - 9,9%, за Анну Канопацьку - 1,68%, за Сергія Черечня - 1,13%, за Андрія Дмитрієва - 1,04%, проти всіх - 6,02%.
  • 9 серпня ввечері тисячі жителів Білорусі вийшли на стихійні акції протесту, відбулися зіткнення з силовиками. У Мінську співробітники правоохоронних органів стріляли в протестуючих гумовими кулями. Протести тривають досі.