Маша написала пост / instagram.com/mashaefrosinina

У Білорусі тривають протести. У зв'язку з цим з'явилася соціальна компанія # ЯнеРіч, яка виступає проти сексистських висловлювань президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Читайте такожСергій Міхалок з "Ляпіса" відреагував на протести в Білорусі

Такий флешмоб підтримали і українські зірки - телеведуча Маша Єфросиніна та співачка Оля Полякова. В результаті вони наткнулися на жорсткий хейт з боку підписників.

Відео дня

Користувачі мережі написали під постами дівчат, що потрібно переживати про свою країну, а не про Білорусь. Також вони зазначили, що війна на Сході України куди важливіше, ніж безглузді фрази Лукашенко.

"Свою підтримку Білорусі я хочу висловити цим роликом! Тут відображено те, що об'єднує наші народи не тільки спільною історією належності до спілки, а й тим, що до цих пір не випалено зі свідомості кожної з наших націй - дикий, аномальний, принизливий сексизм!!! Де жінка - це контейнер для виношування дітей, де вона повинна чоловікові, де її позбавляють права чогось хотіти... у цьому ролику біль не тільки білоруських жінок, що живуть в клітці з шовіністичних стереотипів, тут крик мільйонів слов'янок, які, на жаль, самі ніколи не закричать! Але я вірю, що можуть закричати їх дочки, наші дочки - вони таке життя не хочуть! Дорога Білорусь, занадто довго ви терпіли, настільки довго, що сьогодні розплата здійснюється кров'ю! Але це початок великих змін! Тримайтеся", - написала Маша.

Інші зіркові новини: