Алла Пугачова допомагає своєму родичу / фото instagram

Російські ЗМІ повідомляють, що артистка Алла Пугачова, яка на початку повномасштабного вторгнення в Україну засудила велику війну і поїхала в Ізраїль, нібито відмовилася від сина свого племінника.

За даними преси, племінник примадонни на ім'я Влад вів не найсприятливіший спосіб життя. Він вживав наркотики, а також мав безліч боргів. Весь цей час Пугачова піклувалася про своїх близьких.

"Незабаром Влад знову зійшов з вірного шляху. На тлі згубного способу життя у нього відмовили ноги. Пугачова знову взяла участь у долі племінника, лікувала його, витративши на це багато часу, сил і грошей. Прийшовши до тями, молодий чоловік зустрів іншу жінку, з якою і почав будувати нові особисті стосунки", - зазначають пропагандисти.

Відео дня

Також повідомляється, що незабаром Пугачова дозволила своїм знайомим усиновити хлопчика. Однак вони не перестали спілкуватися, він так само бував у неї вдома і проводив час з її дітьми - двійнятами Лізою і Гаррі.

Крім того, Пугачова фінансово допомагає синові свого племінника і навіть придбала для нього нерухомість.

"Прихильність хлопчика стала головним чинником для прийняття такого непростого для Пугачової рішення. Артистка ж розуміла, що робить вибір на користь дитини, навіть якщо це рішення і виглядало в чомусь непопулярним в очах обивателів. А потім, зв'язок із сім'єю зоряної родички у дитини не переривався - вона постійно бувала в будинку Алли Борисівни, дружила з її дітьми, її привозили на всі спільні дитячі свята", - додав інсайдер.

Нагадаємо, раніше Галкін поспілкувався з маленькою українкою, яка до нього публічно звернулася.

Вас також можуть зацікавити новини: