Путініст Микита Джигурда приїхав в окупований Донецьк (фото)

Друг Волочкової побував на позиціях окупантів, які щодня вбивають українців.

На тимчасово окуповані території Донецької області приїхав одіозний путініст Микита Джигурда. Свій візит він прокоментував як "потребу підтримати хлопців". 

Як стало відомо з Instagram-профілю Джигурди, він побував прямо на позиціях російських загарбників, а також зробив фото під час пострілу з озброєння. 

З'явився Джигурда на тимчасово окупованій українській території у військовій формі окупантів. Його дружина Марина Анісіна поділилася фотографіями артиста у своєму блозі, і заявила, що вона пишається його вчинком.

Артисти-путіністи, які бувають на тимчасово окупованих територіях України

Російські зірки, які підтримують кривавий кремлівський режим, час від часу відвідують захоплені території. Так, частим гостем на Донбасі є путіністка Юлія Чичеріна. У 2022 році, вже після початку повномасштабного вторгнення, Чичеріна навіть зірвала український прапор з будівлі мерії в окупованому Енергодарі.

Зірка серіалу "Інтерни" Іван Охлобистін теж час від часу відвідує окупантів. Безпосередньо на захоплених територіях він буває рідко, але регулярно відвідує прифронтові підрозділи з боку РФ. 

Пропагандист Борис Корчевніков, який до повномасштабної війни незаконно відвідував анексований Крим, теж бував у захоплених Росією українських містах. Після одного з візитів в Донецьку область він заявив, що там "особлива російська атмосфера".

Нагадаємо, легенда "Кривого дзеркала" підтримав окупантів і зібрався на Донбас.

Вас також можуть зацікавити новини: