Борис Корчевніков висловився про санкції / телеграм-канал Корчевнікова

Рупор Кремля, одіозний ведучий і пропагандист Борис Корчевніков після введених проти нього санкцій заявив, що скоро приїде до Києва. За його словами, він двічі вже приїжджав в Україну, попри санкції, і цього разу теж приїде.

Також він безглуздо висловився про санкційний список і вимогу позбавити зрадників і тих, хто підтримує кривавий режим Кремля, всіх нагород. 

"У смішному українському забороненому списку на все - від в'їзду до повернення держнагород - я під номером 8. З приводу цього маю сказати тільки одне: заборона на в'їзд в Україну у мене була і раніше, з 2014 року. Це не завадило приїжджати мені до Києва по роботі і паломничати по святих місцях України двічі за цей період. Так там і раніше "працювали" всі ці закони і списки. А зараз тим більше", - написав Корчевников у своєму Telegram-каналі.

Відео дня

Позиція Бориса Корчевнікова щодо війни в Україні

Борис Корчевников підтримує диктатора Володимира Путіна і його режим. Одного разу він розридався в прямому ефірі через те, що росіяни не хочуть їхати на війну в Україну.

"Якщо ти навіть тоді не можеш змінити ставлення до своєї країни, то на тобі можна ставити хрест! Ти - ніщо, ти - зеро, ти - нуль! Господь вміє таких ненавидіти, знищувати і спалювати!" - сказав Корчевников.

Санкції проти Бориса Корчевнікова

Включений Україною до списку санкцій за позицію щодо війни на сході України та незаконній анексії Криму. 16 грудня 2022 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, внесений в санкційний список Євросоюзу за поширення офіційної російської пропаганди.

Вас також можуть зацікавити новини: