Опальна Тодоренко показала, що думає про ракетну атаку по Одесі (відео)

Поки одесити приходять до тями після чергової ночі без сну, зрадниця танцює, стрибає і веселиться.

Опальна Регіна Тодоренко, яка нещодавно говорила про те, що хоче приїхати в Одесу, видала своє реальне відношення до рідного міста. Співачка, яка мовчить про війну, щосили веселиться на тлі того, що цієї ночі російські окупанти влаштували черговий ракетний удар.

На своїй сторінці в Instagram Тодоренко похвалилася "райським" відпочинком в Туреччині. Вона розхвалювала сервіс і показала відео, на якому веселиться разом з чоловіком-росіянином і дітьми.

У коментарях Тодоренко одразу ж нагадали про те, що вона розважається у день чергового ракетного удару по її рідному місту. Користувачі шоковані цинічною поведінкою співачки.

Вони зазначають, що своїм вчинком співачка остаточно показала, що вона насправді думає про війну та обстріли мирних міст. Коментатори також пишуть:

  • "Ти хвора. Твою Одесу розбомбили російські тварюки, хоч би вже помовчала для пристойності пару днів. Ідіотка без мізків"
  • "Ти не людина. Ти - породження пекла"
  • "Може, Регінка не знає, скажу їй: сьогодні вночі рос. ракета поцілила у собор в Одесі, і ще в будинки, які під ЮНЕСКО. Відпочивай, Регіно, тебе ж це не стосується.

Що Регіна Тодоренко робить у день ракетного удару по Одесі - відео

Що Тодоренко говорила про війну та Одесу

Опальна співачка народилася в Одесі. Вона росла і починала будувати кар'єру в Україні, а потім вирушила в РФ. Там Тодоренко вийшла заміж за співака Влада Топалова, від нього вона народила двох дітей.

Співачка нічого не говорить про повномасштабну війну в Україні. Тодоренко вперто ігнорує всі питання і продовжує робити вигляд, що нічого не сталося. Крім цього, нещодавно зрадниця видала, що хоче повернутися до Одеси

Вас також можуть зацікавити новини: