Тодоренко хоче приїхати в Україну / фото instagram.com/reginatodorenko

Опальна телеведуча Регіна Тодоренко виявила бажання приїхати в рідну Одесу, незважаючи на те, що більше року вона мовчить про велику війну, розв'язану диктатором Володимиром Путіним.

Так, один з підписників в Instagram запитав у неї, чи хоче вона приїхати в Одесу. На це Регіна відповіла: "Так, звичайно".

Цю сторіз вона супроводила фотографією зі своїм старшим сином Михайлом, зробленою в українському місті.

Відео дня
Тодоренко хоче приїхати в Одесу / скріншот Instagram

Зазначимо, Тодоренко народилася в Одесі. Починала вона кар'єру телеведучої і співачки в Україні, проте потім перебралася в Росію. Там вона не тільки продовжила свій творчий шлях, а й познайомилася зі співаком Владом Топаловим, за якого в результаті вийшла заміж.

Після 24 лютого 2022 року Регіна нічого не говорила про повномасштабне російське вторгнення. Своє мовчання вона пояснила тим, що не хоче сваритися з чоловіком через різні політичні погляди - Топалов "топить" за РФ.

Крім того, вона випустила пісню "Он за мной", в якій звернулася до своїх батьків. Вона повідомила, що більше не повернеться в Україну і попросила батька їй більше не дзвонити.

До слова, нещодавно блогер Беспалов повідомив, що Тодоренко хоче повернутися в Україну, проте боїться побоїв свекра. За його словами, сім'я Топалова погано до неї ставиться.

Вас також можуть зацікавити новини: