Автомобіль Кембриджів оцінили в 1,5 млн гривень / фото REUTERS

Range Rover, яким колись користувалися герцог і герцогиня Кембриджські, виставлять на аукціон наступного місяця.

Про це повідомляє Hello.

Як повідомляється, автомобіль продаватимуть за ціною від 30000 до 40000 фунтів стерлінгів (близько 1,5 мільйона гривень).

Відео дня

Читайте також"Як у казці": Джон Траволта розповів про танець з принцесою Діаною

Позашляховик Range Rover Vogue SE 2013 року надали принцу Вільяму і Кейт через Land Rover для особистого користування - в тому ж році, коли у них народився первісток - принц Джордж.

Автомобіль повинен піти з молотка 22 травня в рамках травневого аукціону Bonhams MPH в Бістері, Оксфордшир.

Range Rover - це автомобілі, якими часто користується королівська сім'я, і, згідно з інформацією на сайті аукціону, родина досі користується моделлю L405.

Відзначається, що у Land Rover і Range Rover, використовуваних королівською сім'єю, реєстраційний номер транспортного засобу змінюється після виходу з ладу, проте цей автомобіль є рідкісним винятком з цього правила.

фото Bonhams

Range Rover представлений в колірній гамі "Балтійський синій" з обробкою шкірою Almond і Espresso.

Автомобіль має невеликий пробіг (близько 62 тис. кілометрів) і оснащений 20-дюймовими легкосплавними дисками, передніми і задніми сидіннями з підігрівом, аудіосистемою Meridian і навіть холодильником для напоїв.

Автомобіль також оснащений рядом комплектів безпеки, у тому числі ABS, додатковими шторками й подушками безпеки для грудної клітини, а також системою стабілізації та системою екстреного гальмування.

"В цілому, нам сказали, що автомобіль у відмінному стані і дуже добре їздить, що дає рідкісну можливість придбати автомобіль з королівським корінням", - розповіли в аукціонному будинку.

фото Bonhams

Вас також можуть зацікавити новини: