Розпухла Кабаєва перетворилася на "клона" Путіна (відео)

Гімнастку насилу впізнали, вона стала зовсім іншою.

Російська гімнастка Аліна Кабаєва, яку називають коханкою президента РФ Путіна, насмішила мережу своєю зовнішністю. Вона вирушила до Мінська і розхвалювала головного тренера команди Білорусі з художньої гімнастики Ірину Лепарську.

Для виходу на публіку коханка Путіна обрала білосніжний костюм. Кабаєва любить дорогі наряди не соромиться з'являтися перед камерами в одязі від відомих брендів.

Однак мережа звернула увагу не на "лук" Кабаєвої. Коментатори помітили, що гімнастка сильно розпухла. У неї "роздуло" щоки, а лоб став "опуклим". Користувачі вважають, що коханка Путіна стала мати такий вигляд через невдалі пластичні операції.

Мало того, у мережі навіть жартують, що Кабаєва стала "клоном" кривавого диктатора. Гімнастка несподівано стала дуже схожою на Путіна, нібито їх оперував один і той же хірург. Користувачі мережі також жартують:

  • "Так це Путін в спідниці і з макіяжем!"
  • "Щось вона не схожа на себе, один ботокс"
  • "Чому рожа опухла? Глід на користь не пішов? Пиня грошей на горілку пошкодував?"
  • "Господи, ну і страхолюдина. Не рожа, а гумова д*па з очима"
  • "Жах, стала потворою".

Аліна Кабаєва - чим зараз займається коханка Путіна

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Кабаєва може бути не коханкою Путіна, а "таємною дружиною". Гімнастка сама спровокувала такі чутки, з'явившись на публіці з обручкою.

Крім цього, журналісти з'ясували, де і як живе Кабаєва. Гімнастку і її дітей поселили поруч з Путіним. Нині гімнастка активно намагається збільшити свою впливовість, а тому витрачає мільйони на свою "розкрутку".

Вас також можуть зацікавити новини: