Як живе кохання Путіна Аліна Кабаєва / скріншот

Ні для кого не секрет, російська гімнастка Аліна Кабаєва - головне кохання диктатора Володимира Путіна. Він вирішив, що треба не тільки самому добре жити далеко від очей жебраків-росіян, а ще й коханку поруч поселити, щоб далеко не їздити. У сюжеті телеканалу FreeДом показали, як і де живе Аліна Кабаєва з дітьми. 

Як і де живе Путін

Місто Валдай, розташований між Москвою і Санкт-Петербургом, чимось дуже вже привернуло кремлівського злочинця, бо саме там він вирішив розташувати одну зі своїх улюблених резиденцій.

Попри те, що дача Путіна розташована далеко від жвавих (або навіть населених) місць, нудьгувати йому там не доводиться, адже поруч він побудував особняк для своєї головної коханки - гімнастки Аліни Кабаєвої.

Особняк Путіна на Валдаї / скріншот

Де і як живе Аліна Кабаєва

Місцеві в коментарі журналістам розповіли, що окремий особняк для Кабаєвої знаходиться прямо на території резиденції Путіна. Це дерев'яний будинок на кілька поверхів загальною площею 1200 кв.метрів. З будинком диктатора він з'єднаний лише невеликою хвірткою. Повідомляється, що будувати об'єкт почали в 2020 році, і вже до 2022 року закінчили.

Будинок Кабаєвої на Валдаї / скріншот

Спеціально для Аліни Путін побудував палацовий парк неподалік, величезний ігровий дитячий майданчик у лісі. До слова, до дачі самого Путіна веде своя залізниця. 

Те, що Кабаєва точно тут живе, журналісти підтвердили тим, що її помічниці постійно користуються одним маршрутами, який веде до резиденції. Це підкріпили інформацією з бази даних залізничних квитків, яку нещодавно злили в мережу. 

Нагадаємо, Путін купив своїй коханці Кабаєвій найрозкішнішу квартиру в Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: