Тодоренко вперше після скандалу дала інтерв'ю / instagram.com/reginatodorenko

Відома українська ведуча, яка переїхала після заміжжя до РФ, Регіна Тодоренко розповіла про те, як вона пережила скандал через висловлювання про домашнє насильство і цькування.

Телезірка в інтерв'ю "Медузі" заявила, що звернулася до психолога, щоб пережити пресинг у ході скандалу, й назвала цькування в інтернеті різновидом насильства.

За словами Регіни, допомогу в цьому питанні надали жінки з фондів допомоги жертвам насильства.

Відео дня

Тодоренко наголосила, що вважає інтерв'ю, з якого все почалося, і в цілому той інцидент вичерпаним і що збирається й надалі допомагати тим, хто зіткнувся з домашнім насильством.

"Я відповідаю за те, що сказала, але не відповідаю за те, що почули. Більше того, я вважаю те інтерв'ю, ту розмову, той інцидент вичерпаними. Так, мені важливо було достукатися до тих жінок, які терплять. Але я не мала та не маю жодного права їх засуджувати. У цьому моя помилка", - зазначила Регіна.

Читайте такожЛікар Комаровський відреагував на скандал довкола Регіни Тодоренко

Також вона прокоментувала втрату рекламних контрактів через скандал.

"Я більше отримала. Отримала набагато більше, ніж втратила. Нехай великою ціною. Нехай ціною грошей. Так, зате я отримала відповіді на свої запитання, які мене мучили 30 років. І я сподіваюся, що відповіді отримали й інші дівчата, яких мучила ця ситуація", - розповіла Тодоренко.

Крім того, ведуча відповіла на запитання, чи не сприймає вона подію як покарання з можливістю все спокутувати.

"Я не вважаю це покаранням, я вважаю це реальною можливістю зробити щось дійсно вартісне. У підсумку я рада", - зазначила вона, кажучи про знятий фільм про домашнє насильство "А що я зробила, щоб допомогти?".

Нагадаємо, 23 квітня на YouTube було опубліковано інтерв'ю телеведучої та співачки Регіни Тодоренко, в якому вона засудила жертв домашнього насильства. Її жорстко розкритикували в соцмережах, журнал Glamour позбавив її титулу "Жінка року". Регіна перепросила за свої висловлювання, 4 травня вона опублікувала фільм про домашнє насильство "А що я зробила, щоб допомогти?".