Тодоренко "рознесли" в мережі / instagram.com/reginatodorenko

29-річна Регіна Тодоренко спровокувала масштабний скандал заявою про те, що жінкам, які відчувають домашнє насильство, просто подобається бути жертвою. В результаті телеведуча піддали цькуванню в Мережі, яка в першу чергу позначилася на професійній діяльності.

Читайте також"Вже на себе не схожа": 41-річна Лорак посварила Instagram новим фото

Сьогодні компанія Pampers заявила, що припиняє співпрацю з телеведучою. «Ми однаково стурбовані як словами Регіни Тодоренко, так і спрямованою на неї агресією навіть після публічного вибачення. У поточній ситуації ми не бачимо можливості продовжити співпрацю з Регіною. Частина коштів, спочатку спрямованих на рекламну кампанію з її участю, буде передана на підтримку сімей, які потрапили у важку життєву ситуацію», - йшлося в офіційному зверненні, передає "СтарХіт".

Відео дня

Напередодні дружина Влада Топалова втратила ще один мільйонний контракт з виробником соків J7. Пост про напій даної марки зник зі сторінки Регіни майже відразу ж після скандалу. Крім того, зірку позбавили титулу «Жінка року» за версією журналу Glamour. «За 15 років, що ми з вами, ви дізналися наші цінності і розумієте, що ми уважно ставимося до вашої думки», — так пояснив вчинок глянцеве видання.

Як повідомляв УНІАН, Регіна Тодоренко потрапила в скандал, заговоривши про домашнє насильство.