фото УНІАН

Популярна реперка Alyona Alyona стала першою українською виконавицею, яка увійшла до короткого списку нової премії ЄС у сфері сучасної музики Music Moves Europe Talent Awards 2021.

Результати відбору оголосять 18 вересня в рамках Reeperbahn Festival у Гамбурзі, повідомляє 112.ua.

Відео дня

Артистка зможе вибороти перемогу серед 16 найкращих молодих артистів з усієї Європи, виступити на фестивалі ESNS та отримати 10 тисяч євро на розвиток своєї кар’єри.

Читайте такожУкраїнська співачка здійснила "камінг-аут" та розповіла, як "переслідувала дівчат" (фото)

Це крута можливість нести свою творчість та сучасну українську музику на простори всієї Європи, - прокоментувала свою номінацію Альона.  

Наступного етапу відбору журі оберуть вісім переможців у кожному жанрі (Pop, Rock, Singer-songwriter, R&B, Hip Hop, Loud, Alternative and Electronic).

Один з номінантів зможе отримати Приз глядацьких симпатій шляхом відкритого онлайн-голосування. Переможець отримає винагороду у розмірі 10 000 євро, а за Приз глядацьких симпатій — 5 000 євро.

Щоб підтримати alyona alyona, потрібно перейти за посиланням та залишити свій голос. 

Фінальним етапом для всіх учасників стане виступ та церемонія нагородження на фестивалі ESNS (Eurosonic Noorderslag), що пройде у Гронінгені (Нідерланди) з 13 по 16 січня.

Довідка УНІАН. Music Moves Europe Talent Awards  — це нова премія ЄС для підтримки сучасної та популярної музики. Нею відзначатимуть виконавців, які представляють європейське звучання сьогодні та завтра.

Читайте інші зіркові новини: