Семенович підтримує політику Путіна / фото instagram.com/ann_semenovich

Артисткою Анною Семенович зовсім недавно захоплювалися як в українському, так і в російському шоу-бізнесі. Але все змінилося після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Як йдеться у сюжеті проекту FreeДом, через місяць після початку повномасштабної війни Семенович стала критикувати українських артистів лише за те, що вони засуджують вбивчу війну, яку розв'язала Росія на території України. 

"Є артисти, які дуже негарно вчинили і перейшли на прямі образи, що неприпустимо. Можливо, і добре, що маски зірвані, і частина артистів показала своє справжнє обличчя. У нашій країні без них є кому співати, робити це чесно і від душі", - заявляла співачка.

Відео дня

Більш того, вона запропонувала замінити собою популярного в РФ Макса Барських після того, як він відмовився виступати в країні-агресорі. У той же час, артистка визнає, що Росії буде дуже важко під тиском санкцій. Крім того, Семенович виходить на антисанкційні мітинги, захищаючи російських товстосумів. 

Також Анна почала відвідувати поранених російських солдатів у госпіталі і підтримала Путіна на концерті на підтримку розв'язаної РФ війни в Україні з цинічним гаслом "Ми за мир".

Раніше російська співачка, екс-учасниця пруппи "Блестящие" Анна Семенович, яку називають секс-бомбою, засвітилася в окупованому Росією Криму. 

Вас також можуть зацікавити новини: